Dissabte, 19 de juny de 2021 - Edició 1059
La República

José Alberto Marín, elegit degà del Col·legi de Notaris de Catalunya

ACN Barcelona .-José Alberto Marín Sánchez ha estat escollit aquest diumenge degà del Col∙legi de Notaris de Catalunya. Del total de 372 vots vàlids emesos (87% del total de notaris […]

Avatar
Agències 15/11/2020

ACN Barcelona .-José Alberto Marín Sánchez ha estat escollit aquest diumenge degà del Col∙legi de Notaris de Catalunya. Del total de 372 vots vàlids emesos (87% del total de notaris de Catalunya), la candidatura guanyadora n’ha rebut 238 (64%), mentre que la llista encapçalada per José Vicente Torres ha obtingut 121 vots (33%). En aquesta ocasió hi ha hagut 6 vots en blanc i 7 nuls. El cens electoral eren els 429 notaris en actiu de tot Catalunya. José Alberto Marín Sánchez ha estat vicedegà del col·legi els darrers dotze anys, durant el mandat de Joan Carles Ollé. Marín és llicenciat en Dret per la Universitat de València i notari des de 1986.

El nou degà del Col·legi de Notaris de Catalunya ha exercit a Les Borges Blanques, Monforte de Lemos (Galícia), Sant Feliu de Llobregat, Reus i des del 1995 és notari a Barcelona. A més, és docent des de fa 30 anys al Departament de Dret civil de la Universitat de Barcelona, mediador civil i mercantil del Centre de Mediació i Conciliació Notarial i membre del Ple de la Comissió de Codificació de Catalunya, entre altres càrrecs.La nova junta mantindrà un total de nou membres i representativitat dels districtes notarials de les quatre províncies catalanes.