Dilluns, 28 de novembre de 2022 - Edició 1586
La República

Intendents denuncien les bases del concurs per cobrir sis places de comissari dels Mossos

ACN Barcelona – Alguns intendents dels Mossos d’Esquadra han denunciat les bases del concurs per cobrir sis places de comissari, segons ha avançat el diari ‘El País’. Fonts del Departament […]

Agències 06/10/2022

ACN Barcelona – Alguns intendents dels Mossos d’Esquadra han denunciat les bases del concurs per cobrir sis places de comissari, segons ha avançat el diari ‘El País’. Fonts del Departament d’Interior han explicat a l’ACN que aquest tipus d’impugnacions passen sovint en aquests processos. La denúncia la signen tres dels més de 30 intendents que aspiren a una plaça. Interior ara estudiarà les al·legacions que fan i respondrà el requeriment del jutjat, que estudia la suspensió cautelar del concurs, que ja està en marxa. Una altra convocatòria també ha estat notícia els últims dies, la d’inspector i intendent, que el departament va suspendre després que es trobés un telèfon mòbil amb una gravadora activa en una reunió del tribunal avaluador.

En el cas del concurs de comissari, el que denuncien els intendents és una clàusula concreta que permetria que un mosso pogués ascendir una vegada en el cos tot i no comptar amb la titulació exigida, segons el diari.