Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

Iberia xifra en un 9,23% el seguiment de la vaga del personal de terra a l’Aeroport de Barcelona

ACN El Prat de Llobregat.-Iberia ha xifrat en un 9,23% el seguiment de la setena jornada de vaga del personal de terra a l’Aeroport de Barcelona fins a les 6 […]

Avatar
Agències 21/09/2019

ACN El Prat de Llobregat.-Iberia ha xifrat en un 9,23% el seguiment de la setena jornada de vaga del personal de terra a l’Aeroport de Barcelona fins a les 6 de la tarda d’aquest dissabte. En un comunicat a premsa han assegurat que s’estan complint els serveis mínims i que no hi ha hagut cap incidència atribuïble a la reivindicació. De fet, han volgut destacar que les cancel·lacions i retards que hi ha hagut no han estat per la vaga sinó per les males condicions meteorològiques, com recorden que ja va passar el 27 de juliol coincidint amb el primer dia de vaga. La companyia ha apuntat que aquest dissabte fins a les 6 de la tarda s’han atès un total de 286 vols, 135 d’arribada i 151 de sortida, i han assegurat que el seguiment ha estat “baix”.

Durant aquest pont de la Mercè hi ha vaga convocada per als dies 22, 23 i 24, a banda d’aquest dissabte, després de dos dies de negociacions infructuoses entre els treballadors i la direcció. Els treballadors reclamen acabar amb la temporalitat i reorganitzar els torns de treball. Aquesta aturada ha obligat a cancel·lar més de 200 vols de Vueling, companyia del mateix grup empresarial que Iberia. Les sis jornades anteriors, que no van registrar incidències greus, van ser el 27 i 28 de juliol, el 24 i 25 d’agost i el 30 i 31 dagost.