Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

‘Història d’un senglar (o alguna cosa de Ricard)’ i ‘Les tres germanes’, finalistes a la 24a edició dels Premis Max

ACN Barcelona.-L’obra ‘Història d’un senglar (o alguna cosa de Ricard)’, coproducció de Temporada Alta i el Teatre Lliure, ha rebut dues nominacions a la 24a edició dels Premis Max de […]

Avatar
Agències 30/07/2021

ACN Barcelona.-L’obra ‘Història d’un senglar (o alguna cosa de Ricard)’, coproducció de Temporada Alta i el Teatre Lliure, ha rebut dues nominacions a la 24a edició dels Premis Max de les Arts Escèniques que organitza la Fundació SGAE. El muntatge dirigit per Gabriel Calderón és finalista en les categories a millor actor, per Joan Carreras, i millor disseny d’espai escènic, per Laura Clos. A més, Marc Artigau, Cristina Genebat i Julio Manrique són finalistes per l’adatpació de l’obra ‘Les tres germanes’. El muntatge també està nominat a millor actriu per Mireia Aixalà. També han rebut nominacions els catalans Nao Albet i Marcel Borràs per ‘Atraco, paliza y muerte en Agbanäspach’, Anna Maria Ricart per ‘Encara hi ha algú al bosc’ i el cantant Shuarma.

A banda de les categories del concurs, la 24a edició dels Premis Max concedirà tres premis especials. Destaca el Premi Max d’Honor 2021, que distingirà la trajectòria de l’actriu barcelonina Gemma Cuervo. La gala d’entrega dels guardons serà el 4 d’octubre al Teatre Arriaga de Bilbao. En aquesta edició s’hi van inscriure 439 espectacles d’arreu de l’Estat, dels que 191 en van resultar candidats i 38 han arribat a la última fase.