Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

Goirigolzarri s’incorpora al patronat de Mobile World Capital

ACN Barcelona.-El president de Caixabank, José Ignacio Goirigolzarri, s’ha incorporat com a representant de l’entitat financera al patronat de Mobile World Capital, que és el màxim òrgan de govern de […]

Agències 22/07/2021

ACN Barcelona.-El president de Caixabank, José Ignacio Goirigolzarri, s’ha incorporat com a representant de l’entitat financera al patronat de Mobile World Capital, que és el màxim òrgan de govern de l’organisme. L’acord entre Caixabank i Mobile World Capital es va signar al juliol de l’any passat i serà vigent fins al 2024. Goirigolzarri i el conseller delegat de MWCapital, Carlos Grau, han mantingut una primera trobada per establir les línies de col·laboració entre les dues entitats. “En un entorn d’augment de la digitalització a nivell social i econòmic, Mobile World Capital Barcelona és un punt de trobada clau per liderar l’avanç tecnològic”, ha assenyalat Goirigolzarri.

L’aliança entre CaixaBank i MWCapital es desenvolupa fonamentalment a través de la col·laboració en projectes d’interès per a totes dues entitats al marc de quatre àmbits concrets: innovació, tecnologia, talent i societat.Actualment, Caixabank compta amb la major base de clients digitals d’Espanya, amb 10,4 milions. A més, ha desenvolupat projectes com la creació dels primers caixers que permeten fer reintegraments mitjançant el reconeixement facial sense haver d’introduir un PIN, un projecte triat com un dels Projectes Tecnològics de l’Any als ‘Tech project Awards 2019’ de la revista ‘The Banker’.