Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

Glovo tanca un acord d’adquisició amb Lola Market per entrar en el segment de les compres setmanals de gran volum

ACN Barcelona.-Glovo ha arribat a un acord d’adquisició amb Lola Market a l’Estat i Mercadão a Portugal. Les dues plataformes connecten els usuaris amb supermercats, mercats d’abastos i botigues i […]

Avatar
Agències 14/09/2021

ACN Barcelona.-Glovo ha arribat a un acord d’adquisició amb Lola Market a l’Estat i Mercadão a Portugal. Les dues plataformes connecten els usuaris amb supermercats, mercats d’abastos i botigues i sumen més de 30 establiments associats. D’aquesta manera, Glovo pretén continuar reforçant la seva aposta estratègica per la divisió Q-Commerce i endinsar-se en el segment de compres setmanals planificades de gran volum. Aquesta divisió preveu assolir un valor brut de transacció anual de més de 300 milions d’euros el 2021 i superar els 1.000 milions a finals de 2022.

Tant Lola Market com Mercadão mantindran les seves entitats i operaran de manera independent a Glovo. L’actual conseller delegat de l’empresa portuguesa, Gonçalo Soares da Costa, serà l’encarregat d’ambdues companyies amb l’objectiu de replicar el seu model a països en els quals Glovo opera, amb una expansió inicial a Polònia i Itàlia.