Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

Foment licita per 18,5 milions d’euros la conservació de l’N-141 i una part del tram lleidatà de l’N-230 i N-260

ACN Madrid.-El Ministeri de Foment ha licitat un contracte de serveis per a l’execució de diverses operacions de conservació i explotació en carreteres de l’Estat en un sector de la […]

Avatar
Agències 30/12/2019

ACN Madrid.-El Ministeri de Foment ha licitat un contracte de serveis per a l’execució de diverses operacions de conservació i explotació en carreteres de l’Estat en un sector de la demarcació de Lleida. Aquest compta amb un pressupost de 18,57 milions d’euros i inclou l’N-141 des de Bossòst (Val d’Aran) fins a la frontera francesa, corresponent al port del Portilhon; l’N-230, des del límit provincial d’Osca fins a França; i l’N-260 des de l’N-230 fins al límit amb la província d’Osca. L’objectiu d’aquest tipus de contractes és el de dur a terme els treballs de serveis de comunicacions, vigilància, atenció a accidents, manteniment dels elements de la carretera i de les instal·lacions d’energia elèctrica, enllumenat, senyalització variable i semàfors.

A més, s’inclouen les tasques d’establiment d’inventaris i reconeixement d’estat, agenda d’informació d’estat i funcionament de la carretera, programació, coordinació, seguiment i informació de l’execució dels treballs, actuacions de suport a l’explotació, estudis d’accidentalitat i informes de seguretat vial. També es realitzaran els treballs de desbrossament, fressat i reposició del ferm, neteja de cunetes i, en general, totes les tasques de conservació ordinària de les vies al seu càrrec.