Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

Foment del Treball demana estabilitat política i seguretat jurídica a Catalunya per fomentar el retorn de les empreses

ACN Barcelona.-La patronal Foment del Treball ha reclamat estabilitat política i seguretat jurídica en la legislatura que acaba de començar a Catalunya per afavorir el retorn de les empreses. “No […]

Avatar
Agències 20/07/2021

ACN Barcelona.-La patronal Foment del Treball ha reclamat estabilitat política i seguretat jurídica en la legislatura que acaba de començar a Catalunya per afavorir el retorn de les empreses. “No pensem que hi hagi una data determinada, és un procés que quan abans comencem millor”, ha comentat el vicepresident coordinador de l’Institut d’Estudis Estratègics de la patronal, Jordi Alberich. Segons ha advertit, a llarg termini l’empresa que no torni pot perdre lligams a Catalunya i els centres de decisió i de treball s’aniran desplaçant cap a altres comunitats. Alberich considera que el context actual és “d’excepcional complexitat” i que la legislatura que acaba d’arrencar a Catalunya “és la més transcendental des de la recuperació de l’autonomia”.

Alberich ho ha dit en la presentació del primer informe de Conjuntura 2021 ‘Entendre el moment. Aprofitar la recuperació. Evitar l’eufòria. Prioritats davant la nova legislatura a Catalunya’ elaborat per l’Institut d’Estudis Estratègics de Foment del Treball.