Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

Figueres incorpora quatre nous agents de la Guàrdia Urbana

ACN Figueres.-La Guàrdia Urbana de Figueres ha incorporat quatre nous agents al cos, que compta amb 70 efectius. La xifra s’incrementarà l’estiu vinent amb set persones més que el mes […]

Avatar
Agències 25/06/2019

ACN Figueres.-La Guàrdia Urbana de Figueres ha incorporat quatre nous agents al cos, que compta amb 70 efectius. La xifra s’incrementarà l’estiu vinent amb set persones més que el mes de setembre començaran la formació a l’Escola de Policia de Catalunya. L’alcaldessa, Agnès Lladó, ha assegurat que els nous agents permeten incrementar la presència del cos al carrer amb l’inici de l’estiu i, alhora, “contribueixen a rejovenir la plantilla”. Lladó ha dit també que la voluntat de l’equip de govern és continuar augmentant la plantilla i “planificar millor les incorporacions” en relació als darrers anys perquè per al govern municipal ,”la seguretat dels figuerencs i la lluita contra l’incivisme és una prioritat”.

L’anterior equip de govern, liderat per l’exalcalde Jordi Masquef, ja va anunciar el mes de febrer la convocatòria de deu places per cobrir la desena de jubilacions previstes per aquest any. El mes de gener es van acollir a la jubilació anticipada quatre efectius i entre els mesos de març i juny estava previst que ho fessin quatre més.