Diumenge, 26 de setembre de 2021 - Edició 1158
La República

FGC es proposa fer de les seves estacions de muntanya la “porta d’entrada” als parcs naturals

ACN Barcelona.-Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) s’ha marcat com a objectiu per a aquesta temporada d’estiu convertir les seves estacions de muntanya en la “porta d’entrada” als parcs […]

Avatar
Agències 18/06/2019

ACN Barcelona.-Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) s’ha marcat com a objectiu per a aquesta temporada d’estiu convertir les seves estacions de muntanya en la “porta d’entrada” als parcs naturals i atraure els turistes que visiten Barcelona cap al Pirineu. El president de la companyia, Ricard Font, ha destacat aquest dimarts, en la presentació de les destinacions turístiques d’FGC per a aquest estiu, que les comarques de muntanya “tenen una oportunitat immensa d’atraure” els visitants internacionals i ha subratllat que hi poden trobar un “paisatge privilegiat, gastronomia i cultura”, a més de cinc parcs naturals de “primer nivell”. De cara a l’estiu, Font ha apuntat que les previsions per a aquests mesos de vacances són “molt positives”, tant pel que fa les reserves d’hotel com per la feina de promoció d’aquestes destinacions”.

Segons Font, el Pirineu és “un dels principals actius de país” i ha afegit que “encara li queda molt camí” per promocionar-lo i descobrir-lo, especialment pels milions de turistes internacionals que visiten Barcelona. En aquest sentit, el president d’FC ha explicat que als operadors se’ls ofereix la possibilitat de fer desplaçaments al Pirineu d’un o dos dies des de la capital catalana i fer així que Barcelona sigui “un dels principals actors en la promoció dels nostres actius de muntanya.