Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

Els veïns del Poblenou de Sabadell demanen al Parlament que forci el Govern a reobrir el CAP del barri

ACN Barcelona.-La Federació d’Associacions Veïnals de Sabadell ha demanat aquest dimarts al Parlament que forci el Govern a reobrir el CAP del barri del Poblenou amb les mateixes condicions que […]

Avatar
Agències 11/05/2021

ACN Barcelona.-La Federació d’Associacions Veïnals de Sabadell ha demanat aquest dimarts al Parlament que forci el Govern a reobrir el CAP del barri del Poblenou amb les mateixes condicions que abans de la pandèmia. Els veïns han denunciat que la crisi sanitària de la covid-19 ha servit com a excusa pel seu tancament. El president de la federació, Manuel Navas, ha lamentat que el barri ha sigut “maltractat” per la consellera de Salut, que, han dit, està tancant els consultoris i ha anunciat que s’entrevistaran amb la resta de grups parlamentaris. També han denunciat que la reobertura del consultori anunciada per la consellera de Salut es faci durant tres matins a la setmana, amb un “servei limitat”, amb un auxiliar d’infermeria i un administratiu.

“Aquesta inadmissible proposta és denunciable. El grup municipal d’ERC no té cap delegació com per arrogar-se funcions de mediació. És una utilització partidista del càrrec, menystenint el veïnat, l’Ajuntament i l’alcaldessa, que és el legítim representant de la ciutat”, ha ditMontserrat Muniente, membre de la FAVS, en una compareixença al Parlament de Catalunya, convidats pel PSC després de reunir-se amb ells.En aquest sentit, Pol Gibert, diputat socialista, regidor de Sabadell i proponent de la resolució contra les retallades al consultori de Poblenou, ha lamentat que la Generalitat faci campanyes dient que s’està reforçant l’atenció primària, mentre que el CAP del Poblenou de Sabadell pateix “retallades encobertes”.