Diumenge, 17 de gener de 2021 - Edició 906
La República

Els treballadors de Norwegian a l’Estat temen una “important reducció de plantilla”

ACN Barcelona.-Els pilots i tripulants de cabina de Norwegian a l’Estat temen que l’anunci de la companyia de concentrar la seva operativa en vols de llarg radi i suspendre l’operativa […]

Avatar
Agències 14/01/2021

ACN Barcelona.-Els pilots i tripulants de cabina de Norwegian a l’Estat temen que l’anunci de la companyia de concentrar la seva operativa en vols de llarg radi i suspendre l’operativa en els trajectes intercontinentals desemboqui en “una important reducció de plantilla”. En un comunicat conjunt, els sindicats USO i Sepla lamenten que els treballadors espanyols no han sigut informats sobre quins processos de regulació s’obriran en els països afectats on els vols de llarg radi deixaran d’operar. En aquest sentit, els treballadors i la companyia es reuniran aquest migdia, a partir de les dues, quan està previst que es coneguin més detalls sobre aquesta mesura, que afecta altres hubs d’arreu del món com París, Londres, Miami i Nova York, entre d’altres.

La mesura anunciada per la companyia implicarà la retirada dels 787 de l’empresa, incloent els de les bases a l’Estat. Són els models d’avió que enllacen tant amb Noruega com amb altres destins de llarg radi.Oficialment, els sindicats expliquen que no tenen constància que s’eliminarà la flota de llarg radi i que en la de curt només estaran disponibles 50 aeronaus Boeing 737, tot i que desconeixen a quines bases estaran destinats, ni tampoc els 70 que estan previstos de cara el 2022.

Relacionats