Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023
Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023

Els suecs Ringmasters actuaran al festival internacional Girona A Capella

|

- Publicitat -

ACN Girona – El grup suec Rignmasters actuarà a l’onzena edició del festival internacional Girona A Capella, que es farà entre el 13 i el 21 de maig. El certamen musical portarà a la ciutat alguns dels referents de la música sense instruments, només utilitzant la veu. Aquest dimarts s’ha presentat la programació, que combinarà artistes internacionals amb propostes locals. El certamen recupera la normalitat després de la pandèmia i muntarà els escenaris al monestir de Sant Daniel, a la Casa de Cultura i l’auditori de Girona. Els Ringmasters són una de les millors formacions de Barbershop del món i l’únic grup que no és nord-americà i ha guanyat el campionat mundial de Barbershop. Els suecs actuaran el 20 de maig a les vuit del vespre.

En la programació de l’onzena edició del festival també hi hactuarà el cor Geriona (14 de maig a les sis de la tarda), que oferirà un concert exclusivament a capella i la formació urgandesa Aba Taano (20 de miag a les sis de la tarda), un cor que ha sorgit del projecte humanitari ‘Música per a salvar vides’.

Publicitat

A més, el Girona a Capella tonrarà a organitzar un concert de la Capella Polifònica de Girona al monestir de Sant Daniel (17 de maig a les nou del vespre). Es tracta d’una actuació que coincidirà amb la jornada nocturna de Temps de Flors. El concert tindrà una taquilla inversa, en què tot el que es reculli serà per a conservar el monestir mil·lenari.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió