Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023
Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023

Els caps de llista a Barcelona aprofiten la jornada de reflexió per descansar i estar amb la família

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – Els caps de llista per Barcelona dedicaran la jornada de reflexió d’aquest dissabte a les tradicionals fotografies que organitzen els diaris i a descansar i estar amb la família després de 15 dies intensos de campanya electoral. El cap de llista del PSC a Barcelona, Jaume Collboni, passejarà pel Poblenou amb el líder de partit, Salvador Illa, per fer balanç de la campanya. I també té previst anar a veure ‘L’Oreneta’ a la Villarroel. El candidat d’ERC, Ernest Maragall, visitarà el seu germà Pasqual Maragall i anirà a un concert o al teatre. Per la seva banda, Eva Parera, de Valents, aprofitarà per anar de tapes amb el seu equip de campanya “sense parlar de feina”. El candidat del PP, Daniel Sirera, vol fer una “bona migdiada”.

La candidata de Barcelona en Comú, Ada Colau, tindrà el matí ocupat fent-se la fotografia conjunta que organitzen alguns mitjans amb els altres candidats a l’alcaldia. Després farà alguna activitat “lúdica” amb els seus fills i la família. “En tinc moltíssimes ganes”, ha assegurat.

Publicitat

A primera hora del matí, el candidat del PSC a Barcelona, Jaume Collboni, passejarà pel Poblenou amb el líder de partit, Salvador Illa, per fer balanç de la campanya. Després de les tradicionals fotografies organitzades pels diaris amb els alcaldables, Collboni anirà a dinar amb la seva mare, la seva germana i els seus nebots a un dels seus restaurants preferits per menjar com a casa, el ‘5 Hermanos’, a Nou Barris. Finalment, aprofitarà la darrera oportunitat per veure ‘L’Oreneta’, amb Emma Vilarasau i Dafnis Balduz, a la Villarroel, que aquest cap de setmana fa les últimes funcions.

A partir de les 10 hores l’alcaldable d’ERC, Ernest Maragall, participarà a les fotos que organitzen diversos mitjans de comunicació. En acabar estarà a l’Ajuntament i farà un dinar familiar. Al matí també anirà a veure el seu germà Pasqual. És el que no ha pogut fer aquestes setmanes i mesos. I després, si pot i té temps, explica que anirà amb la família a un concert o al teatre a veure l’obra l’Alquimista al TNC.

Tot i que al matí encara té compromisos amb la premsa per fer-se les habituals fotografies per les eleccions, el candidat de Junts, Xavier Trias, espera poder dinar i passar la resta del dia amb la família després de dues intenses setmanes de campanya.

La cap de llista de Valents, Eva Parera, ha explicat que els alcaldables “treballen bastant” durant la jornada de reflexió amb les fotos que organitzen diversos mitjans per il·lustrar les portades del diumenge. Tot i això, ha explicat que durant el cap de setmana la seva filla, menor d’edat, marxa fora així que ella estarà “sense nena” i aprofitarà per anar amb l’equip de campanya de tapes. “Per riure i relaxar-nos una mica”, ha ressaltat abans de prometre que no parlaran de feina després de dies de feina intensa.

Com la majoria de candidats l’alcaldable del PP, Daniel Sirera, dedicarà el matí de la jornada de reflexió a fer fotografies per a diferents mitjans de comunicació. Sirera té previst dinar amb la seva parella i els seus fills, a qui fa temps que no veu, i després, si pot, vol fer una bona migdiada. A la tarda el candidat popular vol fer un passeig per concentrar-se en el dia de les eleccions.

I la candidata de Ciutadans, Anna Grau, dedicarà el matí de la jornada de reflexió a participar de les tradicionals fotografies que organitzen diversos mitjans de comunicació. Al migdia té planejat dinar amb uns amics a la Barceloneta i a la tarda descansarà a casa seva. Grau també ha explicat que diumenge és apoderada del partit i té intenció de visitar diversos col·legis electorals.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió