Dimecres, 5 d'octubre de 2022 - Edició 1532
La República

Els Bombers donen per controlat l’incendi del Pont de Vilomara, que crema des de diumenge

ACN El Pont de Vilomara i Rocafort – El cos dels Bombers ha donat per controlat poc després de dos quarts de nou de la nit l’incendi del Pont de […]

Agències 20/07/2022

ACN El Pont de Vilomara i Rocafort – El cos dels Bombers ha donat per controlat poc després de dos quarts de nou de la nit l’incendi del Pont de Vilomara i Rocafort (Bages), que des de diumenge ha cremat 1.750 hectàrees de superfície forestal i una cinquantena de cases, una vintena de les quals totalment calcinades. Al llarg del dia no s’han detectat represes importants i a última hora del vespre un helicòpter ha sobrevolat la zona i ha confirmat que tot el perímetre estava sense represes. Els Bombers, però, mantenen un dispositiu a la zona revisant i remullant punts calents. Cal recordar que els Agents Rurals treballen amb la hipòtesi de la intencionalitat en l’origen del foc i que creuen que l’autor o autors coneixien bé la zona.

Minuts després, els mateixos Bombers han informat que han aconseguit extingir l’incendi de Manresa, que cremava des de dilluns a prop d’un abocador, a prop del primer. En aquest cas, el foc el va causar un ocell que va caure encès a terra després d’electrocutar-se amb un fil elèctric.