Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

El toc de queda per al 80% de la població catalana ja funciona

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dissabte. ‘El País’, sobre les restriccions per la pandèmia: “Ocho millones de españoles viven de nuevo bajo toques de queda”. La fotografia és per […]

Avatar
Agències 17/07/2021

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dissabte. ‘El País’, sobre les restriccions per la pandèmia: “Ocho millones de españoles viven de nuevo bajo toques de queda”. La fotografia és per a les inundacions a Alemanya. ‘El Periódico’ subratlla la nova etapa de relacions entre el govern espanyol i el català: “El diàleg bilateral amb Catalunya es reactiva”. Al costat, sobre les inundacions al centre d’Europa: “Alemanya pateix “una apocalipsi””. ‘El Punt Avui’ obre amb les noves restriccions per la pandèmia: “Toc de queda activat”. La fotografia de portada és per a la reunió d’indultats i exiliats sobiranistes a la Catalunya Nord per celebrar els seixanta anys d’Òmnium Cultural: “Aniversari amb retrobament”.

‘La Vanguardia’ aposta pel futur d’una infraestructura de gran importància a Catalunya: “El Govern posposarà fins al setembre la decisió sobre el Prat”. La foto de portada és per a una vista de l’incendi entre Llançà i el Port de la Selva: “Una burilla desferma el foc al Cap de Creus”.’Ara’ també subratlla les noves restriccions aprovades pel Govern i ratificades per la Justícia: “El toc de queda entra en vigor”. A sobre, fotografia de l’incendi forestal a Llançà i el Port de la Selva: “Crema el Cap de Creus”.’La Razón’ aprofundeix en la polèmica pel text que declara inconstitucional l’estat d’alarma de l’any passat per la pandèmia: “Guerra en el TC: “La sentencia crea un grave problema político””. La foto de portada és per a la catàstrofe natural al centre d’Europa: “Las inundaciones asolan Alemania y Bélgica”.’ABC’, també sobre les inundacions al centre d’Europa: “La naturaleza castiga a Alemania y Bélgica: al menos 129 muertos”. Encapçala la portada la protesta a Cuba: “Excarcelan a la corresponsal de ABC tras permanecer cuatro días incomunicada”.I ‘El Mundo’, que obre amb una cita que atribueix a la magistrada del Tribunal Constitucional Encarnación Roca durant la deliberació sobre la constitucionalitat de l’estat d’alarma, finalment tombat: “Yo también he recibido esas llamadas del Gobierno”. La foto de portada és per a la catàstrofe natural al centre d’Europa: “El Servicio Europeo de Alertas avisó del riesgo “extremo” de inundación”.