Edició 2691

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 07 de desembre del 2025
Edició 2691

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 07 de desembre del 2025

El terrassenc Pau Gómez presenta a la Fira Mediterrània un espectacle que té la gastronomia com a fil conductor

|

- Publicitat -

ACN Manresa – L’artista terrassenc Pau Gómez va començar penjant vídeo-receptes tradicionals a les xarxes socials. Els macarrons de la iaia o el fricandó acumulen gairebé 400.000 visualitzacions i, a partir d’aquí, va decidir convertir la seva afició per la cuina en un espectacle escènic. El projecte es diu ‘Relleus’ i és una coproducció de la Fira Mediterrània, el Festival de Llegendes i l’Embarral. Amb la gastronomia com a fil conductor, Gómez proposa conservar el llegat culinari a través de la transmissió oral i sensorial. L’espectacle s’estructura en dues parts. La primera és l’aperitiu, que consisteix en un taller per aprendre a fer vídeo-reptes. La segona és el primer plat en què Gómez narra una experiència culinària amb la participació del públic.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió