ACN Manresa – L’artista terrassenc Pau Gómez va començar penjant vídeo-receptes tradicionals a les xarxes socials. Els macarrons de la iaia o el fricandó acumulen gairebé 400.000 visualitzacions i, a partir d’aquí, va decidir convertir la seva afició per la cuina en un espectacle escènic. El projecte es diu ‘Relleus’ i és una coproducció de la Fira Mediterrània, el Festival de Llegendes i l’Embarral. Amb la gastronomia com a fil conductor, Gómez proposa conservar el llegat culinari a través de la transmissió oral i sensorial. L’espectacle s’estructura en dues parts. La primera és l’aperitiu, que consisteix en un taller per aprendre a fer vídeo-reptes. La segona és el primer plat en què Gómez narra una experiència culinària amb la participació del públic.
El terrassenc Pau Gómez presenta a la Fira Mediterrània un espectacle que té la gastronomia com a fil conductor
|
- Publicitat -
Publicitat


