Divendres, 23 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

El Santander emet una opa sobre el 20% que no controla de Santander Consumer USA per gairebé 2.000 MEUR

ACN Madrid.-La filial estatunidenca del Banco Santander ha emès una oferta pública d’adquisició (opa) sobre el 20% que no controla de Santander Consumer USA, la filial que agrupa el negoci […]

Avatar
Agències 02/07/2021

ACN Madrid.-La filial estatunidenca del Banco Santander ha emès una oferta pública d’adquisició (opa) sobre el 20% que no controla de Santander Consumer USA, la filial que agrupa el negoci de particulars de l’entitat als Estats Units. L’oferta del Santander contempla una inversió de 2.356 milions de dòlars (1.992 MEUR), que equival a un pagament de 39 dòlars per acció (32,9 euros), segons ha informat l’entitat aquest divendres a través d’un comunicat. La xifra suposa una prima del 7,4% respecte a la cotització de l’acció al tancament de la sessió d’aquest dimecres i d’un 30,4% en comparació amb el preu mitjà dels títols des del mes de gener. Un cop completada l’adquisició, l’empresa seria exclosa de la borsa.

L’operació, però, encara ha de rebre el vistiplau de la Comissió de Borsa i Valors dels Estats Units (SEC, per les seves sigles en anglès). Segons el president de la filial estatunidenca del Santander, Timothy Ryan, l’oferta reflecteix “un valor atractiu” pels accionistes de Santander Consumer USA.