Dilluns, 27 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

El programa de TV3 ‘No pot ser!’, Premi de Periodisme Serrat i Bonastre

ACN Barcelona.-L’espai de TV3 ‘No pot ser!’, conduït pel periodista Jordi Basté, ha estat guardonat amb el Premi Serrat i Bonastre de Periodisme 2018 que atorga el Col·legi d’Enginyers Industrials […]

Avatar
Agències 27/06/2019

ACN Barcelona.-L’espai de TV3 ‘No pot ser!’, conduït pel periodista Jordi Basté, ha estat guardonat amb el Premi Serrat i Bonastre de Periodisme 2018 que atorga el Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya. El programa, dirigit per Rosa Olucha, és una producció de la televisió pública catalana en col·laboració amb Lavinia Audiovisual, i ha estat reconegut “per posar a l’abast del gran públic de manera dinàmica i amena els principals avenços en la tecnologia com a producte de l’enginyeria, amb voluntat d’estimular el debat i la reflexió, tal com va fer en el seu temps l’enginyer que dona nom al premi”. Basté ha recollit el premi aquest dijous a la Sala Razzmatazz de Barcelona.

El premi vol recordar l’esforç pedagògic i divulgatiu de qui entre el 1908 i el 1910 va ser president de l’Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya, Josep Serrat i Bonastre.