Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

El PP veu “immoral” la creació del fons i també anuncia que anirà a la justícia per combatre’l

ACN Barcelona.-El diputat del PP Alejandro Fernández ha dit que considera “immoral” la creació del Fons Complementari de Riscos de 10 MEUR que dona cobertura a reclamacions com ara la […]

Avatar
Agències 07/07/2021

ACN Barcelona.-El diputat del PP Alejandro Fernández ha dit que considera “immoral” la creació del Fons Complementari de Riscos de 10 MEUR que dona cobertura a reclamacions com ara la del Tribunal de Comptes, en un moment de necessitats econòmiques dels sectors afectats per la pandèmia de la covid-19. Per aquest motiu ha anunciat que el seu partit el recorrerà davant la justícia. El diputat ha criticat els “jocs de malabars dialèctics per no acabar d’explicar” el fons del decret llei. Fernández també ha criticat els indults i ha lamentat el paper del PSC dirigint-se a Salvador Illa. “Ja vaig dir que els indults no portarien distensió sinó un augment de la tensió”, ha assenyalat.

La diputada del PP, Lorena Roldán, en una pregunta anterior, també s’ha referit a la possibilitat que el seu partit anés a la justícia contra el fons. “Si s’atreveixen i tiren endavant amb la maniobra, ho portarem davant la justícia perquè els catalans estem farts de pagar els plats trencats de les seves irregularitats”, ha afirmat.Fernández ha iniciat la seva intervenció criticant les paraules sobre el referèndum del president, Pere Aragonès, perquè considera que els ciutadans que volen i els que no volen la independència “són dues realitats gairebé simètriques” i considera que fer el referèndum va en contra de la “reconciliació entre catalans”.