Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

El PP, sobre la crisi de govern de Sánchez: “Els espanyols volen un canvi de president. Que posi urnes”

ACN Sant Sebastià (País Basc).-La portaveu del grup parlamentari del PP al Congrés, Cuca Gamarra, ha reaccionat a l’anunci dels canvis que el president espanyol, Pedro Sánchez, farà aquest dissabte […]

Avatar
Agències 10/07/2021

ACN Sant Sebastià (País Basc).-La portaveu del grup parlamentari del PP al Congrés, Cuca Gamarra, ha reaccionat a l’anunci dels canvis que el president espanyol, Pedro Sánchez, farà aquest dissabte al Consell de Ministres amb escepticisme i reclamant eleccions. “El problema no són els ministres, el problema és el president. Fa uns mesos se’ns deia que el problema era Pablo Iglesias; va marxar i el problema va seguir. Perquè el problema es diu Pedro Sánchez”, ha dit. I és que per als populars, els relleus que farà Sánchez “son per a que no canviï res i en aquest país han de canviar moltíssimes coses”.

“Senyor Sánchez, no hi ha crisi de govern que pugui tapar la ineficàcia, la mentida i la supèrbia que representa. Els espanyols no volen una crisi de govern, volen i promouran un canvi de govern canviant al president”, ha dir la portaveu del PP al Congrés, tot “animant” el president a “posar les urnes i dissoldre les Corts per a que els espanyols puguin parlar”. A més, Gamarra ha reclamat que acabin “les mentides i la supèrbia perquè els espanyols no aguanten més”. En aquest sentit, ha vaticinat que Espanya està “en un canvi de cicle que ja ha començat, que significa que hi haurà canvi a la presidència i a les polítiques; i seran els espanyols els que canviaran el govern i ho faran a través de les urnes, a través del PP”.