Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

El Museo Picasso Málaga presenta l’exposició ‘Miquel Barceló. Metamorfosis’

ACN Barcelona.-El Museo Picasso Málaga ha presentat l’exposició ‘Miquel Barceló. Metamorfosis’, que reuneix en exclusiva una selecció d’obres realitzades per Barceló durant els últims anys. L’exposició, anomenada així per la […]

Avatar
Agències 25/01/2021

ACN Barcelona.-El Museo Picasso Málaga ha presentat l’exposició ‘Miquel Barceló. Metamorfosis’, que reuneix en exclusiva una selecció d’obres realitzades per Barceló durant els últims anys. L’exposició, anomenada així per la cèlebre obra de l’escriptor Franz Kafka, es podrà visitar a partir del pròxim 27 de gener. Les obres que es podran contemplar van des de tretze pintures, sis quaderns de viatges i una petita escultura fins a trenta ceràmiques i una instal·lació composta per set bronzes situada al pati central del museu. “La mutació, la mobilitat i la transició” són algunes característiques pròpies de l’obra de Barceló, on el pas del temps i l’alquímia dels materials destaquen com a grans temes, afirmen els responsables de la mostra.

La ceràmica, la pintura o el dibuix també són “experiments d’un tot” per a Barceló, que subratlla que cada obra és “experimental”, assaig “d’una altra, que probablement no existirà mai més”. L’artista afegeix: “això crec que és vàlid per a la meva pintura, la meva ceràmica o qualsevol cosa que surti de les meves mans”.