Dimecres, 28 de setembre de 2022 - Edició 1525
La República

El Festival Embassa’t tornarà al juny amb Manel com a cap de cartell i es traslladarà al Parc Catalunya de Sabadell

ACN Sabadell.-El Festival Embassa’t tornarà el mes de juny després d’haver de suspendre l’edició de 2020 per la pandèmia. En aquesta ocasió, Manel es manté com a cap de cartell […]

Agències 15/03/2021

ACN Sabadell.-El Festival Embassa’t tornarà el mes de juny després d’haver de suspendre l’edició de 2020 per la pandèmia. En aquesta ocasió, Manel es manté com a cap de cartell de la cita, que se celebrarà entre els dies 10 i 13 de juny. Tot i que inicialment estava previst que se celebrés al voltant de la Pista Coberta d’Atletisme de Sabadell, el fet que encara hi hagi instal·lat l’Hospital Temporal Vallès Salut ha fet que l’organització traslladi l’escenari a l’amfiteatre del Parc Catalunya, un espai que permetrà omplir amb un miler d’espectadors cada una de les sis sessions programades. Es preveu assignar seients gràcies a la presència de grades en aquest espai i establir totes les mesures sanitàries per evitar contagis.

Inicialment, la cita estava prevista per als dies 12 i 13 de juny de 2020, amb Manel com a cap de cartell, però el manteniment de les mesures sanitàries en els darrers compassos de la primavera es va optar per ajornar la cita inicialment a l’octubre, per finalment suspendre l’edició de l’any passat. En el seu lloc, es va programar una cita alternativa al recinte de Fira Sabadell a la tardor, i sota el nom de Resposta Entròpica Sonora (RES).”Després d’un 2020 diferent, l’any passat vam optar per ajornar el festival en si, el RES va ser un petit cicle de concerts amb alguns dels artistes previstos, però grups com Manel no tenien cabuda en un emplaçament per a 200 persones com ho és Fira Sabadell”, explica Arnau Solsona, director del festival. Per aquest motiu, s’ha optat per estirar les dates del festival a quatre dies, amb sis sessions i una capacitat de mil assistents en cada una d’elles.L’escenari previst l’any passat era a tocar de la Pista Coberta d’Atletisme, on hi ha encara a dia d’avui muntat l’Hospital Temporal Vallès Salut, que encara a dia d’avui no ha calgut activar per donar cobertura a l’hospital Parc Taulí. “Ens traslladem a l’amfiteatre del Parc Catalunya, el format no és del clàssic festival amb gent ballant, plantegem una platea amb localitats assignades i més en format teatre, volem que l’Embassa’t sigui com el nostre Grec particular”, afegeix Solsona.Quatre dies de concertsEl festival es configurarà amb sessions diferenciades, on es demanarà al públic puntualitat. A més, previ a cada concert es programarà una actuació electrònica per escalfar l’ambient.La cita l’engegarà el grup Sidonie el 10 de juny a les 20.00 h, amb l’actuació prèvia Luis Costa b2b Cristian Len. El dia 11 de juny a les 19.00 h serà el torn d’Arlo Parks, Pau Vallvé, MouseDown i Virginie, mentre que el dia 12 actuarà Rigoberta Bandini amb Sher, a les 18.00 h.Ja a les 21.30 h del mateix 12 de juny serà el torn de Manel, amb l’actuació prèvia de Sonido Tupinamba. El darrer dia del festival arrencarà al matí, a les 10.30 h, amb l’actuació de Xiula, mentre que a la tarda hi posaran el punt i final a les 18.30 h Maria Arnal i Marcel Bagès, Lui Roius, T. Modet i Karina Hossack.