Dimecres, 28 de setembre de 2022 - Edició 1524
La República

El Departament de Drets Socials torna a assumir les competències sobre les residències de gent gran

ACN Lleida/Barcelona.-Les residències de gent gran tornen a ser competència del Departament de Drets Socials, després que fa més d’un any passessin a dependre del Departament de Salut a causa […]

Agències 25/06/2021

ACN Lleida/Barcelona.-Les residències de gent gran tornen a ser competència del Departament de Drets Socials, després que fa més d’un any passessin a dependre del Departament de Salut a causa dels estralls en aquests centres de la pandèmia de covid-19. El retorn es va oficialitzar dimecres amb la publicació al DOGC del decret de reestructuració de la Conselleria d’Afers Socials. La consellera, Violant Cervera, se n’ha felicitat aquest divendres i també ha anunciat que juntament amb Salut es crearà, a través d’una llei, una agència integral social i sanitària perquè els dos departaments es coordinin i comparteixin informació sobre aquests centres i els seus residents.

Cervera ho ha dit a Lleida, on ha visitat la Llar Sant Josep i el Casal Cívic, als quals ha volgut donar suport i ha admès que van patir molt sobretot a l’inici de la covid.