Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

El conseller delegat de CaixaBank, sobre les ‘revolving’: “seria una pena que el producte desaparegués”

ACN Barcelona.-El conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar, s’ha pronunciat aquest divendres sobre les targetes ‘revolving’, un producte financer que ha estat objecte de crítica durant els últims mesos i […]

Avatar
Agències 31/07/2020

ACN Barcelona.-El conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar, s’ha pronunciat aquest divendres sobre les targetes ‘revolving’, un producte financer que ha estat objecte de crítica durant els últims mesos i que el govern espanyol s’ha vist obligat a regular a través d’una ordre ministerial. “Seria una pena que el producte desaparegués”, ha dit Gortázar durant la presentació dels resultats del primer semestre de l’entitat. En l’acte, el directiu ha defensat que es tracta d’un producte que existeix “a tot el món” i que és una opció “molt còmode” per comprar certs articles. En aquest sentit, ha assegurat que CaixaBank seguirà comercialitzant-lo seguint els criteris de “transparència” i la jurisprudència que va fixar recentment el Tribunal Suprem.

Per Gortázar, que l’eliminació de les ‘revolving’ seria contraproduent, ja que “apareixerien substituts pitjors”. “Les ‘revolving’ són molt útils i estan molt supervisades”, ha afegit. Per altra banda, el conseller delegat de CaixaBank ha explicat que el pes d’aquest producte sobre la cartera de crèdit de l’entitat és molt “limitat”, concretament d’entre el 0,3% i del 0,4%.