Divendres, 18 de juny de 2021 - Edició 1058
La República

El Consell del Segrià contracta cinc persones per atendre les necessitats de la campanya agrària

ACN Lleida.-El Consell Comarcal del Segrià ha contractat cinc persones durant sis mesos per tal de cobrir diferents necessitats durant la campanya agrària. Són quatre tècniques de perfil social i […]

Avatar
Agències 21/05/2021

ACN Lleida.-El Consell Comarcal del Segrià ha contractat cinc persones durant sis mesos per tal de cobrir diferents necessitats durant la campanya agrària. Són quatre tècniques de perfil social i un xofer que estaran coordinats per l’àrea de Serveis Socials de l’ens comarcal. Tres de les contractacions s’han fet mitjançant el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), i les altres les ha contractat directament el consell per reforçar l’equip. Aquest nou personal ha començat a treballar aquesta setmana i s’afegeix a les dues persones de l’àrea d’Immigració que treballen durant tot l’any al Consell del Segrià. A més, ha llogat una furgoneta per traslladar persones dels diferents municipis que hagin de fer aïllament i no disposin d’un espai on fer-lo.

D’aquesta manera, set les persones que es dedicaran a fer tasques d’informació i acompanyament al territori sobre prevenció de la covid-19 i de suport als ajuntaments, en coordinació amb Salut i Creu Roja. El centre de coordinació serà al consell, tot i que aniran pels diferents pobles.A més, l’ens comarcal ha llogat una furgoneta per traslladar persones dels diferents municipis que hagin de fer aïllament i no disposen d’un espai on fer-lo, per així desplaçar-los cap als diversos equipaments habilitats per Salut al territori. Aquest vehicle també s’utilitzarà per cobrir altres necessitats dels municipis durant la campanya.El vicepresident primer del Consell del Segrià i cap de l’àrea de Serveis Socials, Benestar Social i Família, Toni Bosch, ha posat en valor la tasca que es porta a terme al durant la campanya agrària des de l’ens. “Amb l’operatiu de campanya, el consell vol donar suport a nivell social i logístic als municipis fruiters i treballar conjuntament i coordinadament amb totes les institucions i agents que intervenen en la campanya per tal que aquesta sigui segura”, ha manifestat.