Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023
Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023

El Consell de Ministres aprova que les entrades de cine només costin dos euros els dimarts a més grans de 65 anys

|

- Publicitat -

ACN Madrid – El Consell de Ministres ha aprovat que les entrades de cinema només costin dos euros els dimarts a espectadors que tinguin més de 65 anys. El govern espanyol ha donat llum verda a l’anunci que va fer el president de l’executiu, Pedro Sánchez, en un acte electoral dissabte. La mesura suposarà una inversió de 10 milions d’euros i es desenvoluparà en col·laboració amb les principals associacions del sector de l’exhibició, que representen més del 90% de les sales. S’acordarà amb el sector la possibilitat d’establir un altre dia en funció de les especificitats de les sales a cada territori.

La portaveu del govern espanyol, Isabel Rodríguez, ha subratllat que la mesura beneficiarà 9,5 milions de persones i ha dit que “es tracta d’un pas més en la política cultural”. En roda de premsa, Rodríguez ha dit que la iniciativa té com a objectius lluitar contra el sedentarisme del col·lectiu de la tercera edat i alhora ajudar en la recuperació de les sales de cine.

Publicitat

Unides Podem va demanar ahir que s’ampliés la bonificació a altres col·lectius com aturats, perceptors de l’IMV, persones amb discapacitat i joves d’entre 15 i 29 anys. Per contra, el PP ha criticat la mesura que veu electoralista i la va titllar de “broma”.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió