Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

El Consell de Ministres aprova la regulació del teletreball per a l’administració pública

ACN Madrid .-El Consell de Ministres ha aprovat la regulació del teletreball per als treballadors de l’administració pública. La mesura arriba una setmana després que s’aprovés la regulació en l’àmbit […]

Avatar
Agències 29/09/2020

ACN Madrid .-El Consell de Ministres ha aprovat la regulació del teletreball per als treballadors de l’administració pública. La mesura arriba una setmana després que s’aprovés la regulació en l’àmbit privat i de que s’aconseguís un acord amb les principals organitzacions sindicals i CCAA. El teletreball serà una nova modalitat en l’àmbit públic, de caràcter voluntari i reversible. Tampoc podrà suposar l’incompliment de la jornada i l’horari i els treballadors que s’hi acullin tindran els mateixos drets i deures que la resta. Aquesta modalitat no es considerarà ordinari ni podrà ser total sinó que cada administració determinarà la prestació de serveis que es facin a distància.

L’administració pública també s’haurà de fer càrrec de les despeses que aquesta modalitat suposi. El text s’incorporarà a l’Estatut Bàsic del Treballador Públic.