Divendres, 17 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

El 39è FIMPT reuneix 7.000 assistents en l’any de recuperació dels concerts a la plaça de la Vila

ACN Vilanova i la Geltrú.-El FIMPT (Festival Internacional de Música Popular i Tradicional) ha tancat la 39a edició reunint prop de 7.000 assistents als concerts i activitats celebrats arreu de […]

Avatar
Agències 17/06/2019

ACN Vilanova i la Geltrú.-El FIMPT (Festival Internacional de Música Popular i Tradicional) ha tancat la 39a edició reunint prop de 7.000 assistents als concerts i activitats celebrats arreu de Vilanova i la Geltrú durant tot el cap de setmana. La direcció ha celebrat especialment la recuperació dels concerts a la plaça de la Vila, després de dos anys sense utilitzar-la per la sentència que limita l’impacte acústic per evitar molèsties veïnals. Amb les qüestions tècniques ajustades, diumenge s’hi van celebrar els concerts de cloenda amb gran aforament de públic. El director artístic, Jordi Paulí, ho atribueix a la centralitat d’una plaça que aquest dilluns ha definit com “el pulmó de Vilanova”. Al mateix temps, l’organització ha donat per consolidades les activitats complementàries de petit format.

Amb la 39a edició tancada, l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha assegurat aquest dilluns que comença a treballar per definir els actes del 40è aniversari. El primer pas serà designar la nova direcció artística, ja que Paulí ja va anunciar que declinava seguir en el càrrec per motius de càrrega professional. “Espero que l’any vinent a Vilanova se n’organitzi una de grossa”, ha encoratjat el director sortint, defensant el respecte per a la “llibertat de pensament” de les persones que hauran de definir el nou cartell.