Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023
Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023

Duran i Lleida, escollit nou president de la patronal espanyola de supermercats

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – L’exdiputat i antic líder d’Unió Democràtica, Josep Antoni Duran i Lleida, ha sigut escollit com a nou president de la patronal espanyola de supermercats Asedas. Segons ha confirmat l’organització aquest dijous, la junta directiva l’ha designat en substitució d’Antonio Garrigues Walker, també expolític, en el seu cas del Partit Reformista. Des de la patronal, que representen el 75% de la superfície de distribució alimentària, han destacat “la gran trajectòria personal i professional” de Duran i Lleida. “Aportarà a la defensa d’interessos tan amplis com els que representen les empreses d’Asedas una experiència i visió que els ajudarà a continuar servint la societat”, han indicat. També han ressaltat la seva defensa del “diàleg” i el consens.

Per part seva, Duran i Lleida ha reivindicat la importància de la distribució alimentària de proximitat representada pels supermercats d’Asedas com un sector creador d’ocupació i riquesa, “fonamental per a la vertebració territorial d’Espanya” i “essencial per a la vida quotidiana dels ciutadans”.

Publicitat

“La figura de Duran i Lleida representa -en opinió de les empreses- no només els valors que intenten inspirar les decisions d’Asedas des de la seva fundació, fa més de vint anys, sinó també els seus objectius presents”, ha indicat l’associació en un comunicat.

“Els nostres empresaris han valorat la implicació de Josep Antoni Duran i Lleida amb els desafiaments (…) que el sector té al davant; cosa que, unida al tarannà conciliador i dialogant que sempre ha inspirat la seva trajectòria, ens servirà d’una gran ajuda”, ha afegit per la seva part Garrigues Walker, que seguirà com a president d’honor.

Des de la seva sortida de la política activa, en la darrera etapa va ser la cara visible de CiU al Congrés dels Diputats, Duran i Lleida ha creat l’Acadèmia Europea Leadership i ha col·laborat amb diversos mitjans, empreses i organitzacions com la patronal espanyola CEOE.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió