Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1522
La República

Dos detinguts a Tarragona sospitosos d’haver cremat contenidors per valor de 60.000 euros

ACN Tarragona – La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut dos homes sospitosos d’haver cremat contenidors per valor de 60.000 euros en els últims quatre mesos a la capital tarragonina. […]

Agències 17/04/2022

ACN Tarragona – La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut dos homes sospitosos d’haver cremat contenidors per valor de 60.000 euros en els últims quatre mesos a la capital tarragonina. Els dos individus van ser arrestats la matinada de divendres després de cometre dos focs a contenidors de cartró als carrers Mallorca i Robert Gerthard. El dispositiu de Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra va localitzar els piròmans al carrer Vidal i Barraquer –gràcies a la descripció d’un testimoni- i van ser detinguts per un presumpte delicte de danys. El consistori sospita que els homes serien els presumptes autors de diferents incendis a la zona des de principis d’any i ara investiga si coincideixen modus operandi, franges horàries i descripcions de testimonis.

“Vull destacar la rapidesa amb què la Guàrdia Urbana ha actuat per organitzar un ampli dispositiu en el mateix moment dels fets, que ha permès la detenció dels presumptes autors d’uns fets que fa temps que s’estan investigant i que ja han suposat danys per valor d’uns 60.000 euros”, ha volgut posar en valor la consellera de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Tarragona, Cristina Guzmán.