Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

Disfrutar Barcelona reobre portes el proper 134 de gener

ACN Barcelona.-El restaurant Disfrutar de Barcelona reobrirà portes el proper 13 de gener, segons han anunciat aquest dijous els seus responsables. La reobertura estarà condicionada a les limitacions horàries i […]

Avatar
Agències 07/01/2021

ACN Barcelona.-El restaurant Disfrutar de Barcelona reobrirà portes el proper 13 de gener, segons han anunciat aquest dijous els seus responsables. La reobertura estarà condicionada a les limitacions horàries i d’aforament que indiquin les autoritats sanitàries a cada moment. El local ja va reobrir el 15 de juliol, després del primer confinament, i es va mantenir així fins al 16 d’octubre, quan la Generalitat va ordenar el tancament de la restauració per l’evolució de la pandèmia. En un escenari difícil com aquest, Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch aposten per la creativitat, com a via per demostrar al comensal que són “més vius que mai”.

D’altra banda, els cuiners també han anunciat que Compartir, el restaurant que gestionen a Cadaqués, romandrà tancat a l’espera que la situació sanitària millori i que les restriccions permeti “una major mobilitat” entre municipis. La previsió és tornar a obrir portes aquest hivern.