Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 03 de juny del 2023
Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 03 de juny del 2023

Díaz celebra les dades d’atur: “No vèiem un mes de març tan positiu per a l’ocupació des de l’any 2008”

|

- Publicitat -

ACN Madrid – La vicepresidenta segona del govern espanyol i ministra de Treball, Yolanda Díaz, ha celebrat la caiguda de l’atur del mes de març i ha reivindicat que “és un símptoma de la fortalesa del mercat de treball” a l’estat espanyol. “No vèiem un mes de març tan positiu per a l’ocupació des de l’any 2008”, ha dit en un missatge difós aquest dimarts pel seu Ministeri. Díaz ha destacat que la baixada de l’atur en 48.755 persones a l’Estat és “especialment important en un context d’incertesa econòmica i financera en l’àmbit internacional”.

Díaz ha subratllat que l’atur de les dones baixa en 25.897 i se situa en la “xifra més baixa en 15 anys” i que també es registra la “millor xifra històrica per a les persones joves” amb 20,4 milions de persones afiliades a la Seguretat Social.

Publicitat

“La reforma laboral i la feina del govern continuen donant els seus fruits”, ha defensat. Díaz ha dit que l’executiu de coalició “continuarà treballant amb humilitat per millorar aquestes dades”, a diferència “d’aquells que esperen que a Espanya li vagi malament cada dia”.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió