Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

Detenen un jove a Barberà del Vallès per vendre droga a domicili fent-se passar per un repartidor de menjar

ACN Barberà del Vallès.-Els Mossos d’Esquadra van detenir dissabte a Barberà del Vallès un jove que venia droga a domicili fent-se passar com a repartidor de menjar preparat. Els fets […]

Avatar
Agències 14/04/2020

ACN Barberà del Vallès.-Els Mossos d’Esquadra van detenir dissabte a Barberà del Vallès un jove que venia droga a domicili fent-se passar com a repartidor de menjar preparat. Els fets van passar al voltant de les 21.15 h, quan dos agents de paisà van observar una noia esperant davant la porta d’un bloc de pisos. Al cap de poca estona, el suposat repartidor de menjar s’hi va acostar amb un ciclomotor i els agents van observar que intercanviaven diners i cigarretes amb la noia. Quan el conductor va reprendre la marxa, la policia el va aturar i va comprovar que les cigarretes contenien cocaïna. Els dos agents també van constatar que la noia havia pagat 60 euros per l’entrega del paquet que li havia fet el jove.

El noi va quedar arrestat per tràfic de drogues i també va ser denunciat per trencar el confinament. Els Mossos d’Esquadra recorden que la sanció per no respectar l’ordre de confinament pot oscil·lar entre els 600 i els 30.000 euros.