Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

Detenen 20 persones a Barcelona, Hospitalet i Cornellà per estafes online en la compravenda de vehicles

ACN Barcelona.-La Guàrdia Civil i la Policia Nacional han desarticulat una banda d’estafadors que operava a través de la compravenda online de vehicles. En total hi ha 20 persones detingudes […]

Avatar
Agències 27/06/2019

ACN Barcelona.-La Guàrdia Civil i la Policia Nacional han desarticulat una banda d’estafadors que operava a través de la compravenda online de vehicles. En total hi ha 20 persones detingudes a Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat i Cornellà de Llobregat. El grup es dedicava a llençar ofertes falses a portals d’internet de manera massiva. Per despertar l’interès de les víctimes, anunciaven vehicles a preus molt baixos i acordaven amb els potencials compradors el pagament d’una paga i senyal. Un cop cobraven aquests diners, desapareixien. En total havien arribat a estafar 155.000 euros en 52 estafes. Les nombroses denúncies rebudes a tot l’estat espanyol va portar la Guàrdia Civil i la Policia Nacional a crear un equip conjunt d’investigació el passat mes de febrer que ara ha acabat per fer caure la banda.

El passat 5 de març ja es va detenir el cap del grup, un home de 41 anys i veí de Barcelona amb nombrosos antecedents per delictes similars. El passat de de maig es va detenir la resta de membres de la banda a Hospitalet de Llobregat i Cornellà de Llobregat. En el moment de la detenció, la banda tenia en circulació 94 anuncis falsos de venda de vehicles.