Dimarts, 28 de març de 2023 - Edició 1706
La República

Desmantellen un punt de venda d’heroïna a Campclar i detenen quatre membres d’un clan familiar

ACN Tarragona – Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Tarragona han desmantellat aquest divendres un punt de venda d’heroïna a Campclar que funcionava com un dels principals punts […]

Agències 01/04/2022

ACN Tarragona – Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Tarragona han desmantellat aquest divendres un punt de venda d’heroïna a Campclar que funcionava com un dels principals punts de venda de Tarragona. Segons informació facilitada pels Mossos, l’operació policial s’ha saldat amb quatre persones detingudes, totes del mateix clan familiar especialitzat en la venda de droga les 24 hores del dia des del domicili que ocupaven.   Amb tot, la investigació continua oberta i no es descarten més detencions. Durant el dispositiu s’han intervingut 27 monosodis d’heroïna i una bossa amb la mateixa substància en roca, tot per un valor de venda de més de 2.000 euros.

També s’ha localitzat en una de les estances una plantació de marihuana amb un centenar de plantes. En el transcurs de l’entrada un dels detinguts ha llençat per la finestra una bossa amb 700 euros la qual ha pogut ser interceptada a la via pública pels investigadors que es trobaven vigilant el perímetre del domicili. Així mateix, el mateix detingut s’ha volgut desfer de la droga repetint l’acció de llençar-la per la finestra però l’actuació d’un dels agents ha pogut evitar-ho.

La investigació policial es va iniciar el passat mes de desembre arran d’informacions que apuntaven que hi havia un domicili al barri de Campclar on era habitual la venda al detall d’heroïna. Davant d’aquests fets, els dos cossos policials van muntar diversos seguiments i vigilàncies que van permetre identificar compradors i intervenir substàncies estupefaents. 

Els detinguts aquest divendres, amb nombrosos antecedents per delictes similars, són tres dones i un home d’entre 24 i 45 anys i se’ls acusa delictes contra la salut pública, defraudació de fluid elèctric i ocupació de béns immobles. En les properes hores passaran a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona.