Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

Descobreixen 17 sitges de l’època ibèrica al castell d’Hostalric

ACN Hostalric.-La campanya d’excavacions arqueològiques al castell d’Hostalric (Selva) ha conclòs amb la descoberta de 17 sitges de l’època ibèrica. Aquestes noves sitges s’han trobat als voltants de les quatre […]

Avatar
Agències 19/07/2021

ACN Hostalric.-La campanya d’excavacions arqueològiques al castell d’Hostalric (Selva) ha conclòs amb la descoberta de 17 sitges de l’època ibèrica. Aquestes noves sitges s’han trobat als voltants de les quatre que es van desenterrar ara fa un any, després d’una geolocalització de la zona del castell. Aquest any, els treballs s’han reprès en el mateix espai, fet que ha permès la troballa. A més, els arqueòlegs han descobert una gran quantitat de peces de ceràmics, restes d’animals i també peces d’un teler de l’època iberoromana. Ara, es netejaran aquestes restes i es catalogaran. La regidora de Patrimoni d’Hostalric, Marta Roura, ha destacat que amb les campanyes d’excavació, el poble “recupera una part importantíssima de la seva història”.

Per donar a conèixer les troballes, el consistori ha organitzat una visita guiada a les excavacions obertes a tot el públic. La visita va ser tot un èxit de participació i l’Ajuntament agraeix l’interès dels veïns.