Diumenge, 19 de setembre de 2021 - Edició 1151
La República

Denuncien una empresa de Sant Carles de la Ràpita que efectuava serveis de transport marítim sense permís

ACN Sant Carles de la Ràpita.-Els Mossos d’Esquadra van denunciar el passat 4 de juliol una empresa de Sant Carles de la Ràpita que feia serveis de transport marítim de […]

Avatar
Agències 10/07/2020

ACN Sant Carles de la Ràpita.-Els Mossos d’Esquadra van denunciar el passat 4 de juliol una empresa de Sant Carles de la Ràpita que feia serveis de transport marítim de persones per l’interior de la badia dels Alfacs sense permís. Segons les mateixes fonts policials, el vaixell cobria el recorregut entre un embarcador no autoritzar i una guingueta a sobre d’un viver de musclos. Durant la inspecció, els agents van comprovar que l’embarcació, de sis metres d’eslora, no tenia certificat de navegabilitat, tampoc assegurança de responsabilitat civil ni disposava d’armilles salvavides. A més, la persona que el patronejava no disposava de cap contracte laboral amb l’empresa propietària del negoci.

Les irregularitats denunciades han estat posades en coneixement de Capitania Marítima i Ports de la Generalitat, com a organismes competents.