Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Denuncien un veí de Roquetes per tenir animals de corral o dos gossos en mal estat

ACN Roquetes.-Els Mossos d’Esquadra han denunciat aquest dilluns el responsable d’una finca rústica de Roquetes (Baix Ebre) per diverses infraccions administratives relacionades amb la cura dels animals i la gestió […]

Avatar
Agències 10/12/2020

ACN Roquetes.-Els Mossos d’Esquadra han denunciat aquest dilluns el responsable d’una finca rústica de Roquetes (Baix Ebre) per diverses infraccions administratives relacionades amb la cura dels animals i la gestió dels residus. En la inspecció de la finca es van trobar gran quantitat de residus emmagatzemats sense control i tot tipus de deixalles, entre els quals diversos vehicles abandonats. Els agents també van localitzar animals de corral en una situació higiènica i sanitària força deficient, i dos gossos que estaven vivint a la intempèrie dins d’una caixa de transport de fruita. Les infraccions detectades, quatre infraccions greus i tres lleus, tenen associades sancions econòmiques que podrien arribar a superar els 200.000 euros.

Els Mossos van denunciar el responsable de la finca per infraccions administratives de les lleis de protecció dels animals, de sanitat animal i de regulació de residus. Pel que fa als animals afectats, els agents van comissar els dos gossos de forma preventiva i els van lliurar a una de les protectores de referència al territori. La resta d’animals van quedar al lloc a disposició de l’autoritat administrativa competent.