Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

CSIF demana al Govern que aboni l’augment del 2% del sou al personal laboral en el mateix moment que als funcionaris

ACN Barcelona.-La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) ha demanat al Govern que aboni l’augment del 2% del sou dels treballadors públics pactat entre la Moncloa i els sindicats […]

Avatar
Agències 28/01/2020

ACN Barcelona.-La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) ha demanat al Govern que aboni l’augment del 2% del sou dels treballadors públics pactat entre la Moncloa i els sindicats en el mateix moment al personal laboral que als funcionaris. Durant la reunió de la Mesa General de la Funció Pública, el Govern va assegurar que els prop de 200.000 treballadors del sector públic català podrien cobrar la pujada del 2% del sou al mes de febrer o març però no va posar data per traslladar aquest augment en el personal laboral, format per uns 11.000 treballadors. El sindicat critica que l’administració catalana contempli posposar l’increment del salari del personal laboral excusant-se en el fet que estan negociant un nou conveni amb el col·lectiu.

En un comunicat, CSIF ha assegurat que considera “intolerable” aquesta “negativa” i ha defensat que “entre funcionaris i personal laboral no hi pot existir aquest tracte discriminatori”.