Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1151
La República

Confirmen setze positius de coronavirus a la residència de gent gran de Vila-seca

ACN Vila-seca.-Aquest divendres s’han confirmat setze casos positius de coronavirus a la Residència Vila-seca, a Vila-seca (Tarragonès). Segons informa l’Ajuntament, els casos confirmats corresponen a residents que presentaven símptomes de […]

Avatar
Agències 03/04/2020

ACN Vila-seca.-Aquest divendres s’han confirmat setze casos positius de coronavirus a la Residència Vila-seca, a Vila-seca (Tarragonès). Segons informa l’Ajuntament, els casos confirmats corresponen a residents que presentaven símptomes de la malaltia, tot i que s’espera conèixer més resultats entre divendres i dissabte. Aquest centre per a gent gran està gestionat pel grup MUTUAM i ocupat per un centenar de residents amb places públiques que depenen de la Generalitat. Per aquest motiu, l’Ajuntament ha sol·licitat a la delegació del Govern la desinfecció de tot l’edifici i les tasques ja han començat en diverses habitacions i dependències. A més, el consistori ha ofert la possibilitat de traslladar els residents que decideixi la direcció a un hotel.

Segons un comunicat del consistori, l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, ha rebut la confirmació des de la mateixa direcció del centre i s’ha posat al seu costat per tal d’activar amb urgència diverses accions.