Diumenge, 2 d'abril de 2023 - Edició 1710
La República

Cinc pianistes asiàtics, un del Canadà i un d’Itàlia passen a la semifinal del 67è concurs Maria Canals

ACN Barcelona – Els pianistes Masaka Kamei (Japó), Youngho Park (Corea), Szuyu Su (Taiwan), Antonio Chen Guang (Xina), Sae Yoon Chon (Corea), Jaeden Izik-Dzurko (Canadà) i Alberto Ferro (Itàlia), són […]

Agències 01/04/2022

ACN Barcelona – Els pianistes Masaka Kamei (Japó), Youngho Park (Corea), Szuyu Su (Taiwan), Antonio Chen Guang (Xina), Sae Yoon Chon (Corea), Jaeden Izik-Dzurko (Canadà) i Alberto Ferro (Itàlia), són els set artistes que han passat a la semifinal del 67è Concurs Maria Canals, segons ha anunciat aquest divendres a la nit el jurat, presidit pel director artístic del certamen, Carlos Cebero. La semifinal tindrà lloc aquest diumenge, 3 d’abril, al Petit Palau, en una sessió a les deu del matí i una altra a les cinc de la tarda. Cada pianista tindrà quaranta minuts per demostrar la seva tècnica. Hauran d’interpretar una obra espanyola i, com a novetat d’aquest any, almenys una escrita per un compositor català. També en podran tocar una de lliure elecció.

Dels set semifinalistes, tres passaran a la final que se celebrarà a la sala modernista del Palau de la Música Catalana.