Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

CCOO, UGT i la Comissió 8-M recorren la decisió de la delegació del govern espanyol a Madrid de prohibir concentracions

ACN Madrid.-CCOO i UGT han recorregut als tribunals la decisió de la delegació del govern espanyol a Madrid de prohibir les concentracions del 8 de març, Dia Internacional de les […]

Avatar
Agències 05/03/2021

ACN Madrid.-CCOO i UGT han recorregut als tribunals la decisió de la delegació del govern espanyol a Madrid de prohibir les concentracions del 8 de març, Dia Internacional de les Dones. En roda de premsa aquest divendres, els sindicats majoritaris han criticat la decisió i han denunciat “criminalització” del moviment feminista. També la Comissió 8-M ha afirmat en un comunicat que recorrerà la decisió i ha exigit la dimissió del delegat de l’executiu espanyol a Madrid, José Manuel Franco. “La prohibició de la delegació no obeeix a cap mesura sanitària” sinó que té motivacions “polítiques”, sosté la Comissió 8-M.

CCOO i UGT han convocat protestes d’entre 5 i 10 minuts el 8-M a les portes dels centres de treball de Madrid, a les 12 hores. Els representants sindicals asseguren que les concentracions es faran “amb la màxima seguretat i en grups reduïts”. Segons els sindicats, la prohibició de manifestar-se s’ha fet de “manera irregular”.La Comissió 8-M ha afirmat que utilitzarà “totes les eines legals per aconseguir sortir a les nostres places aquest 8 de març sota els permisos corresponents i amb totes les garanties sanitàries”.