Dimarts, 21 de març de 2023 - Edició 1699
La República

CCOO i UGT celebren l’acord de pressupostos: “Els 3.000 MEUR de despesa extra no es podien deixar perdre”

ACN Barcelona – CCOO i UGT han celebrat han celebrat l’acord de pressupostos del 2023 que ha anunciat ERC i el PSC aquest dimecres després de setmanes de converses. “Aquests […]

Agències 01/02/2023

ACN Barcelona – CCOO i UGT han celebrat han celebrat l’acord de pressupostos del 2023 que ha anunciat ERC i el PSC aquest dimecres després de setmanes de converses. “Aquests 3.000 milions d’euros de despesa extra no es podien deixar perdre”, ha assegurat la secretaria d’Acció Sindical de CCOO, Cristina Torre, en declaracions a l’ACN. Amb tot, els sindicats lamenten que les negociacions “s’hagin endarrerit tant” i, també, l’aplicació de les polítiques socials pactades, com ara l’actualització de l’IRSC. “Lamentem que s’hagi allargat tant la negociació i que amb la tramitació parlamentària del pressupostos pràcticament hem perdut el primer trimestre de l’any”, ha dit Torre.

CCOO i UGT han celebrat han celebrat l’acord de pressupostos del 2023 que ha anunciat ERC i el PSC aquest dimecres després de setmanes de converses. “Aquests 3.000 milions d’euros de despesa extra no es podien deixar perdre”, ha assegurat la secretaria d’Acció Sindical de CCOO, Cristina Torre, en declaracions a l’ACN. Amb tot, els sindicats lamenten que les negociacions “s’hagin endarrerit tant” i, també, l’aplicació de les polítiques socials pactades, com ara l’actualització de l’IRSC. “Lamentem que s’hagi allargat tant la negociació i que amb la tramitació parlamentària del pressupostos pràcticament hem perdut el primer trimestre de l’any”, ha dit Torre.