Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

Castellet i la Gornal i l’Arboç fan una crida “urgent” a totes les administracions per evitar el tancament de Bosch

ACN Barcelona.-Els ajuntaments de Castellet i la Gornal i l’Arboç han mostrat el seu rebuig i la seva “total disconformitat” davant l’anunci del tancament de la planta de Robert Bosch […]

Agències 09/09/2020

ACN Barcelona.-Els ajuntaments de Castellet i la Gornal i l’Arboç han mostrat el seu rebuig i la seva “total disconformitat” davant l’anunci del tancament de la planta de Robert Bosch i han fet una crida “urgent” a totes les administracions per evitar-lo. En un comunicat conjunt, els governs municipals recorden que la planta de Bosch ha passat de 1.200 treballadors a 300 en 17 anys i recorden que aquest possible tancament s’afegeix la intenció de Saint-Gobain de fer el mateix amb la planta de l’Arboç. Els consistoris s’han posat a disposició del comitè d’empresa i dels treballadors de Bosch. D’altra banda, els dos ajuntaments subratllen que el Baix Penedès ja compta amb un índex molt elevat d’atur.

Amb l’anunci de tancament de les dues plantes, corren perill 420 llocs de treball directes a més dels centenars indirectes, un fet que incideix “directa i negativament a l’economia del territori”, finalitza el comunicat conjunt.