Diumenge, 19 de setembre de 2021 - Edició 1151
La República

CaixaBank ofereix una moratòria de tres mesos als més de 38.000 clients de ‘renting’ de vehicles

ACN Barcelona.-CaixaBank ha llençat una moratòria sobre el pagament dels contractes de renting durant els pròxims tres mesos per ajudar a pal·liar els efectes provocats pel coronavirus. A través d’un […]

Avatar
Agències 06/04/2020

ACN Barcelona.-CaixaBank ha llençat una moratòria sobre el pagament dels contractes de renting durant els pròxims tres mesos per ajudar a pal·liar els efectes provocats pel coronavirus. A través d’un comunicat, l’entitat ha informat que els seus clients no hauran d’assumir els propers tres rebuts –abril, maig i juny- i, alhora, que amplia sis mesos més el seu contracte, mantenint tots els serveis, amb la mateixa quota i quilòmetres contractats. Els clients de ‘renting’ que ho desitgin -CaixaBank en suma més de 38.000- podran acollir-se a l’oferta sempre que els contractes tinguin un venciment superior a tres mesos i no tinguin deute previ. Els únics clients que queden exclosos de la moratòria són les administracions públiques i les grans flotes.

Per sol·licitar l’ajornament dels pagaments, el banc contactarà amb tots els clients a través d’un correu electrònic personalitzat. El protocol per sol·licitar la moratòria podrà activar-se mitjançant un formulari digital. Per aquells que no disposen de correu electrònic, seran directament les oficines les que contactaran amb els clients per oferir-los aquesta opció.