Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

Bolaños diu que el vincle del president de l’AN amb la ‘Kitchen’ evidencia per què el PP vol mantenir bloquejat el CGPJ

ACN Madrid – El ministre de Presidència, Félix Bolaños, ha afirmat que els whatsapps del president de l’Audiència Nacional, José Ramón Navarro, amb l’exnúmero dos del Ministeri de l’Interior, Francisco […]

Agències 02/03/2023

ACN Madrid – El ministre de Presidència, Félix Bolaños, ha afirmat que els whatsapps del president de l’Audiència Nacional, José Ramón Navarro, amb l’exnúmero dos del Ministeri de l’Interior, Francisco Martínez, en el marc de l’operació ‘Kitchen’ evidencien una de les raons del PP per mantenir bloquejat el Consell General del Poder Judicial (CGPJ). En una atenció als mitjans aquest dijous, Bolaños ha afirmat que als populars els interessa que continuï havent-hi una majoria conservadora i ha denunciat el “compadreig” entre membres del PP i magistrats. En aquest sentit, el titular de Presidència ha dit que l’operació Catalunya és una mostra més de la trama de corrupció del PP per “utilitzar ressorts de l’Estat per combatre adversaris polítics”.

“Quan expulsarà Feijóo les persones tacades per la corrupció?”, ha dit Bolaños. Pel que fa al cas ‘Mediador’ que esquitxa al PSOE, el ministre de Presidència ha defensat que, a diferència del PP, els socialistes “quan troben una poma podrida, l’expulsen del cistell” perquè no tenen “res a témer ni a ocultar”.