Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

BComú lamenta la “rumorologia intencionada” sobre la ubicació del centre de primera acollida dels MENA al Besòs

ACN Barcelona.-La tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Laura Pérez, ha lamentat aquest dimarts la “rumorologia intencionada” sobre una hipotètica ubicació del centre de primera acollida de menors no acompanyats (MENA) […]

Avatar
Agències 17/09/2019

ACN Barcelona.-La tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Laura Pérez, ha lamentat aquest dimarts la “rumorologia intencionada” sobre una hipotètica ubicació del centre de primera acollida de menors no acompanyats (MENA) al Besòs. Així ho ha afirmat Pérez en resposta a una proposició del PP presentada davant la Comissió de Drets Socials i que no ha prosperat. La proposició instava l’Ajuntament a consensuar amb la Generalitat l’emplaçament definitiu del centre per evitar un “impacte negatiu en la convivència ciutadana”. Segons la tinenta d’alcaldia, el “consens” que hi ha és que s’ha de treballar amb “responsabilitat” en quina zona de Barcelona s’ubica el centre -actualment instal·lat temporalment a Collserola-.

“Hem de ser molt curosos”, ha advertit Pérez, que ha conclòs que quan Generalitat i Ajuntament decideixin un emplaçament definitiu es comunicarà.La proposició dels populars s’ha fet arran de les protestes d’alguns veïns del Besòs davant la possibilitat que s’ubiqui el centre d’acollida en un solar de la zona.