Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

Barcelona crea un grup d’experts per assessorar l’Ajuntament per fer front a l’emergència climàtica

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona ha creat un grup d’experts per assessorar el consistori per fer front a l’emergència climàtica. Són personalitats de diferents àmbits de prestigi reconegut que validaran les […]

Avatar
Agències 15/05/2021

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona ha creat un grup d’experts per assessorar el consistori per fer front a l’emergència climàtica. Són personalitats de diferents àmbits de prestigi reconegut que validaran les polítiques municipals en aquesta matèria. També es posa en marxa l’Oficina del Canvi Climàtic i Sostenibilitat, un espai de coordinació de les actuacions municipals que té com a objectiu planificar, coordinar i impulsar aquestes accions en un treball transversal amb àrees i districtes. Aquestes eines sumen esforços a les tasques desenvolupades en el marc de la Taula d’Emergència Climàtica i les mesures que s’estan desenvolupant previstes en la Declaració d’Emergència Climàtica.

En el grup d’experts hi ha especialistes en àmbits com l’alimentació, comunicació, meteorologia, oceans, verd i biodiversitat, economia i habitatge. Alguns formen part de la reconeguda llista de Reuters de científics de l’àmbit del clima.