Divendres, 7 d'octubre de 2022 - Edició 1533
La República

Barcelona acollirà el novembre el Congrés Mundial d’Hospitals, suspès l’any passat per la covid-19

ACN Barcelona.-El 44è Congrés Mundial d’Hospitals (WHC, en anglès) se celebrarà del 8 a l’11 de novembre a Barcelona. La capital catalana havia d’acollir aquesta trobada internacional d’hospitals i organitzacions […]

Agències 16/03/2021

ACN Barcelona.-El 44è Congrés Mundial d’Hospitals (WHC, en anglès) se celebrarà del 8 a l’11 de novembre a Barcelona. La capital catalana havia d’acollir aquesta trobada internacional d’hospitals i organitzacions de la salut l’any passat però es va suspendre a causa de la pandèmia del coronavirus. Aquesta vegada, els seus organitzadors, la Federació Internacional d’Hospitals (IHF) i la Unió Catalana d’Hospitals (UCH), confien que es pugui celebrar de forma presencial, si bé preveuen mantenir canals virtuals. Els impulsors volen que el fòrum serveixi per compartir el coneixement dels hospitals davant de la pandèmia i les iniciatives que han desenvolupat amb les empreses tecnològiques i de serveis en els darrers mesos.

“Creiem que és el moment. Farem el congrés sense cap dubte, per compartir aprenentatges i volem que que sigui presencial a Barcelona coincidint amb la recuperació de l’activitat congressual”, ha afirmat Anna Riera, directora d’Afers Internacionals de la patronal dels hospitals a Catalunya, en una trobada virtual aquest dimarts. Els organitzadors esperen més de 1.000 participants de més de 50 països. Al congrés, hi participen directius, gestors i responsables de sistemes de salut de diversos països, que “busquen activament nous productes i serveis per millorar la provisió i poder oferir serveis de salut de màxima qualitat i seguretat”, segons indiquen des de l’organització.